Kumppanuudet

Haluaisitko tukea Shumiconia ryhtymällä yhteistyökumppaniksi?

Shumicon tarjoaa myyntitilaa sekä mainostus mahdollisuuksia yhteistyökumppaneille. Yhteistyökumppanuudet räätälöidään tarpeiden mukaan. Kaikki yhteistyökumppanit mainitaan verkkosivustollamme osoitteessa http://www.shumicon.fi.

Shumicon on uusi cosplaypainotteinen tapahtuma, joka tarjoaa tapahtuman puitteissa kattavasti sisältöä ja tekemistä eri ikäisille animen, mangan, pelien ja yleisesti japanilaisen populaarikulttuurista kiinnostuneille harrastajille. Tapahtumaan on osittainen sisäänpääsymaksu ja Kulttuurikeskus Stoaan, Itäkeskuksen kirjastoon ja ulkotiloihin tulee olemaan vapaa-pääsy. Myyntisalimme sijaitsee Stoassa sijaitsevassa Musiikkisalissa, jonne sijoitamme sponsorimyyjämme ja yhteistyökumppaneitamme. Musiikkisaliin pääsee myös ilman pääsylippua. Tapahtumaan tulevilla yrityksillä on siis mahdollisuus tavoittaa moni potentiaalinen asiakas tapahtumassamme. 

Shumicon ottaa vastaan erityisesti yhteistyökumppaneita, jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneita tarjoamaan sponsori palkintoja tapahtuman kilpailuihin, tarjoamaan rahallista avustusta tapahtuman järjestämiseen tai muuten tukemaan tapahtuman järjestämistä eri keinoin. 

Shumiconin järjestäjänä organisaationa toimii Pääkaupunkiseudun Cosplay Ry. Yhdistyksemme on voittoa tavoittelematon organisaatio ja yhdistyksen tapahtumista ja toiminnasta kertyvät tuotot käytetään tulevien tapahtumien järjestämiseen, sekä tapahtumien ulkopuolella tapahtuvan yhdistystoiminnan ylläpitoon.

Tule rakentamaan Shumiconia kanssamme!

Kiinnostuitko yhteistyökumppanuudesta tai haluaisitko sponsoroida Shumiconia?

Laita sähköpostia osoitteeseen kumppanuudet@shumicon.fi !