Shumicon Shoppu 2024

Shumicon Shoppu 2024



Shumicon Shoppu järjestetään Sunnuntaina 24.11.2024 Suvilahdessa, Tiivistämön & Circon tiloissa!

Shumicon Shoppu on myyntipainotteinen tapahtuma, jonne on tulossa huikea taidekuja, artesaaneja, pienyrittäjiä sekä muita myyjiä. Luvassa on monipuolinen kattaus erilaisia tuotteita! Löydät tapahtumastamme coneista tuttuja oheistuotteita ja aasialaisia herkkuja kuin myös runsaasti kädentaitoa, taidetta, käsitöitä, ihanaa pikkutavaraa sekä paljon muuta!

Shoppusta löydät myös Shumicafen ja pientä puuhaa ostosten lomaan.

Tervetuloa Shoppuun!

~

Haku Taidekujalle ja Artesaaniksi aukeaa 1.9. ja päättyy 22.9.

Lisätietoja Taidekuja- & Artesaanihausta:

~

~

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä ihmeen Shumicon Shoppu?
– Shumicon Shoppu on päätapahtuma Shumiconiin verrattuna pienempi myyntitapahtuma. Shumicon Shoppuun kutsumme coneista tutut jälleenmyyjät, pienyrittäjät, yritysmyyjät, artesaanit ja taidekujalaiset myymään tuotteitaan ja taidettaan. Shumicon Shoppu on kuukausi ennen joulua, eli se on myös mitä mainioin paikka tehdä jouluostoksia. Shoppusta löydät myös jouluisen Shumicafen sekä pikku puuhaa ostosten lomassa.

Missä Shumicon Shoppu on?
– Shumicon Shoppu on Suvilahdessa, kahdessa eri rakennuksessa. Suvilahden Tiivistämöstä löydät Taidekujan sekä Shumicafen. Circosta löydät Artesaanit sekä myyjät. Lähin metroasema Suvilahteen on Kalasatamassa (n. 350m), mutta myös Sörnäisten metroasemalta (1,2km) pääsee kävellen tapahtumapaikalle. Shoppun vieressä on mm. Kauppakeskus REDI. Tapahtumapaikan viereltä menee myös useampi bussiyhteys. Tiivistämön osoite on: Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki.

Tutustu Tiivistämön saapumisohjeisiin sekä parkkipaikkoihin tarkemmin: https://tiivistamo.fi/saapuminen/ 

Saako Shumicon Shoppussa cossata?
– Kyllä saa! Cosplay on tärkeä osa Shumicon-tapahtumia ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki cosplayharrastajat myös Shumicon Shoppuun! Huomioithan, että tapahtumapaikalle ei ole erillistä pukuhuonetta, mutta Tiivistämön wc-tilojen aulassa sekä wc-kopeissa on mahdollisuus vaihtaa asua. Tilat löytyvät Tiivistämön alakerrasta.

Onko Shoppussa kirpputoria?
– Pahoittelemme, mutta Shumicon Shoppussa ei tule olemaan kirpputoria. Pohdimme sen tuomista Shoppuun, mutta kirpputorille ei ole tapahtumapaikalla tarpeeksi tilaa. Koemme myös, ettei yksipäiväinen tapahtuma tarjoa tarpeeksi myyntiaikaa, sillä kirpputorin tavarantuontiin ja myymättä jääneiden tavaroiden noutamiseen pitää myös varata tarpeeksi aikaa.

Onko Shoppussa narikkaa?
– Shoppussa tulee olemaan pieni itsepalvelu narikka. Isompaa vartioitua tavara narikkaa ei tapahtumassa ole. Tavaran & vaatteiden säilytys itsepalvelu narikassa on kävijän omalla vastuulla, joten ethän jätä narikkaan mitään arvotavaraa tai esim. ostoksia.


Lisätietoa tapahtumasta tulossa lisää syksyllä!