Shumicon Shoppu 2024 Myyjät

Shumicon Shoppun myyjät

Tällä sivulla voit tutustua Shumicon Shoppun myyjiin!

Myyjät ja artesaanit löydät Cirkon tiloista.
Myyntisalikartta julkaistaan loka-marraskuussa.

~

Frill

Me olemme kahden queer nörtin intohimoprojekti, ja erikoistumme vaihtoehtoismuotiin mukaanlukien Elegant Gothic Lolita, Kimokawaii ja Fairy Kei.

Rakastamme kaikkea suloista ja karmivaa, mikä heijastuu tuotteidemme estetiikassa.

Kaikki tuotteissa käytetyt kuvitukset ovat omiamme, ja suurin osa niistä on painettu Euroopassa eettisyyttä ja kestävyyttä silmälläpitäen. Kasaamme korut ja kaavoitamme sekä ompelemme suurimman osan asusteita ja vaatteista itse.

https://linktr.ee/fromillwithlove

Kiserinn

Pastellisävyillä ja rajoitetuilla väripaleteilla leikkivä taiteilija, jonka pöydältä löytyy laaja kattaus erilaisia käyttötuotteita aina tarroista avaimenperiin! Myynnissä on mm. printtien ja tarrojen lisäksi iso litania muitakin tuotteita, joten tulkaa ihmeessä vilkaisemaan tai vaikka juttelemaan yhdessä lempisarjoistanne! 

https://www.kiserinn.com/

Kris Keränen

Olen taiteilija joka tykkää piirtää ja maalata kaikenkarvaisia eläimiä, öttiäisiä ja hirviöitä. Pöydältäni löydät näihin teemoihin sopivat postikortit, printit, zinet, avaimenperät sekä laajan valikoiman tarroja. Tervetuloa!

Nettikauppa: https://puputaika.etsy.com/

Seuraa taiteilijaa: https://linktr.ee/KRISUKOO

Lionhearted accessories ja Minervainen

Lionhearted accessories ja Minervainen ovat molemmat söpön asialla! Molempien valikoimat ovat täynnä erilaisia söpöjä asusteita niin seikkailuihin kuin jokapäiväiseen elämään.

Instagramissa:
lionhearted_accessories ja rusettinen

PokéPulls

PokéPulls on pieni kuopiolainen perheyritys, joka on erikoistunut TCG-tuotteisiin sekä tarvikkeisiin. Meiltä löydät laajan valikoiman Pokémon, Lorcana ja One Piece TCG-tuotteita sekä kaiken tarvittavan kokoelmasi suojaukseen. Tule poikkeamaan hyvän mielen pisteelle ja osallistu arvontaan!

https://pokepulls.fi/

Pretty in Ink

Tule tutustumaan meidän nörttihenkisen tatuointistudion tiimiin ja shoppailemaan merchiä tai vaikka lahjakortteja pukinkonttiin! 🎁 Voit myös tulla juttelemaan tatuointi-ideoistasi, selailemaan meidän valmiita tatuointimalleja tai nappaamaan käyntikortin takataskuusi! Nähdään Shumicon Shoppussa! 💖✨

https://www.prettyinink.fi/

ShinonArt

ShinonArt tarjoaa myyttistä eläin- ja olentoaiheista taidetta erilaisten paperituotteiden kuten taideprinttien, tarrojen, omakustanteisten kirjojen sekä käyttöesineiden kuten avaimenperien ja hiirimattojen muodossa. Inspiraatio taiteeseen löytyy luonnosta, sen ilmiöistä sekä mytologiasta. Kaikki tuotteet ovat itse suunniteltuja ja taide on toteutettu joko perinteisin tai digitaalisin siveltimin.

https://www.shinonart.com

https://www.etsy.com/shop/ShinonArt

Visual Meri

Visual Meri on Marika Merin luoma pienyritys joka tarjoaa käsin kuvitetuista tuotteista koostuvan sympaattisen tuotemalliston. Valikoimasta löydät mm. erilaisia ovitarroja, joulukortteja, julisteita, magneetteja ja muita upeita paperituotteita jotka on luotu rakkaudesta suloisiin eläimiin sekä luontoon.

https://www.visualmeri.com/

Kuu Arts

Kuu Arts on Karjalais-suomalaisen taiteilijattaren, kuvista tuotteiksi muodostunut unelma. Tuotevalikoima on värikäs ja hyväntuulinen kokoelma mm. paperi- ja koivuvaneri tuotteita. Kuvituksista löytyy niin luontoa, eläimiä kuin karjalaista kulttuuriakin.

Esimerkkejä tuotteistamme ovat mm. Vinyylitarrat, printit, muistilehtiöt, postikortit, phone socketit sekä magneetit.

www.kuuarts.com

Momomaumau

Momomaumau on yhden ihmisen kouvolalainen pienyritys, joka haluaa tuottaa asiakkailleen iloa söpöillä ja pienillä arkea piristävillä asioilla!

Momomaumaulta löydät mm. virkattuja pehmoja ja avaimenperiä, tarroja, tarra-arkkeja, pinssejä ja kortteja.
Tuotteet ovat saaneet inspiraatiotaan animesta ja peleistä, ruoasta, eläimistä ja erityisesti kaikesta söpöstä!

https://momomaumau.sumupstore.com

PINKLAZERCAT

PINKLAZERCAT on Raumalta kotoisin oleva pienyritys, joka tekee hauskoja ja pääasiassa eläinaiheisia tuotteita arkea piristämään.

Kaikki tuotteet ovat itse suunniteltuja.

Valikoimasta löytyy mm. tarroja, kangasmerkkejä, postikortteja ja magneetteja.

www.pinklazercat.com

Memoku Art

Memoku on artisti, jolle Japani on vahva inspiraatio, ja jonka tuotteissa toistuvat ihanat kirsikankukat, suloiset onnenkissat ja viehättävät kitsunemaskit.

Tarjolla on mm. tarroja, tarra-arkkeja, avainnauhoja, lanyard charmeja, korvakoruja, kangaskasseja, akryylisiä sekä puisia magneetteja, pinssejä, taideprinttejä, kortteja, käsitöitä, oispa-tuotteita ja paljon muuta ihanaa!

Tapahtuman ajankohdan kunniaksi Memokuartin pöytää koristaa myös jouluiset tuotteet, kuten joulukortit ja kuusenkoristeet~ ☆

https://www.instagram.com/memokuart

Asian Trade Lotus

Asian Trade Lotus myy japanilaisia ja korealaisia herkkuja ja ruokatuotteita kuten pikanuudeleita, ramunea ja aasialaisten herkkujen klassikkoa Pockya! Löydät pöydältämme myös erilaisia anime-tuotteita kuten Kimetsu no Yaiba -limua, leluja, koruja ja koristekynsiä.

https://asiantradelotus.com/

Omoi

Monipuolinen valikoima animeen, mangaan ja elokuviin liittyviä fanituotteita mukeista t-paitoihin ja figuureista pehmoleluihin. Myymme myös Popbddies tuotemerkin lisenssillä valmistettuja tuotteita, tuotevalikoima kasvaa koko ajan. Varastomyymälä auki satunnaisesti Kouvolassa. Kannattaa seurata somea!

https://www.omoi.fi