Karaoke

Shumiconista löydät kaksi karaoke-huonetta; julkisen karaoken sekä yksityisen karaoken. Karaoken kappalevalikoimasta löytyy anime-sarjojen alku-ja lopputunnareita, J-poppia ja K-poppia, sekä paljon muuta. Karaokeen sisäänpääsy vain rannekkeella.

Julkinen karaoke sijaitsee Sikurissa, Työväenopiston tiloissa, 2. kerroksessa käytävän päässä. Julkiseen karaokeen pääsee vain jonottamalla, eli varaathan jonotukselle aikaa.

Yksityinen karaoke sijaitsee Kuismassa, Työväenopiston tilojen 1. kerroksessa käytävän päässä. Shumiconin yksityinen karaoke on varattavissa yksin tai ryhmälle. Yksityinen karaoke sijaitsee Työväenopiston 1. kerroksessa, tilassa Kuisma. Yksityiseen karaokeen voit varata aikoja vain samana päivänä, eli lauantain ajat varataan varaussivustolta lauantaina ja sunnuntain ajat puolestaan sunnuntaina.

Karaoke-etiketti ja säännöt

  • Odotamme karaokeen saapuvilta kävijöiltä muita huomioonottavaa ja hyvää käytöstä.
  • Ethän varaa kaverille paikkaa jonossa, tai ohita ketään.
  • Mietithän kappale valintasi jonotuksen aikana.
  • Mikrofonien taputtaminen, lyöminen ja raapiminen on kielletty. Ethän myös huuda, kilju tai kiroile mikrofoniin. Mikkien toimivuutta testaavat paikalla olevat karaoke vänkärit. Jos koet että mikissä on vikaa, käänny heidän puoleensa.
  • Vältä roskaamista karaoke huoneessa ja sen läheisyydessä.

Biisilistat

Animekappaleet

J-pop ja K-pop

Muut