Pakohuone

Pakohuone on saapunut Shumiconiin!

Järjestämme yhteistyönä Time Repair Corporationin ja Smilex Inc:in kanssa pakohuoneen kulttuurikeskus Stoan puolelle.

Smilex Inc. on suomalainen pakopeli- ja proppi rakentamiseen keskittynyt yritys, joka keskittyy luomaan ei vain hyvän näköisiä, vaan myös toimivia proppeja ja pelejä. Suunnittelemissamme peleissä näkyy usein tekijöidemme viehätys mielikuvotusta herätteleviin ja kauhuteemaisiin asioihin. Jäämmekin jännityksellä odottamaan miten conikansa ottaa Shumiconiin luomamme pelin vastaan.”

The Time Repair Corporation exists to fix the future; we are about education and sustainability and intend to make that everyone’s problem. We have collaborated to build an escape room across from Sello and are here at Shumicon. Drop by to meet us at out office in Sello or at Shumicon on the Cosplay Hospital booth in Työväenopisto second-floor and at the Five Nights escape room”

Five Nights – pakohuone

”Tervetuloa Freddie Fazbearin Pizzeriaan, taianomaiseen ravintolaan, jossa fantasia ja hauskuus heräävät henkiin. Fazbear Entertainment ei ole vastuussa omaisuudelle tai henkilölle tapahtuvista vahingoista. Vahingon tai kuoleman ilmetessä ravintolassa tai sen läheisyydessä, katoamisilmoitus tullaan tekemään 90-päivän sisällä, tai niin pian kun ravintola on tarkasti siivottu ja matot vaihdettu uusiin.” – Phone Guy

Olet uusi työntekijä pizzeriassa jolla on kirottu maine, ja jonka käytäviä mustaa monet huhut kadonneista lapsista. Onkin ensimmäisen yövuorosi aika ja kouluttajasi on pistänyt sinut heti siivous hommiin ”synttäri-huoneeseen”, ennen kuin itse livistää ulos ovesta. Selviätkö vuorosi loppuun vai jäätkö sinäkin pizzerian historiaan vain yhtenä huhuna?

Varaus

Voit varata pakohuone pelin alla olevasta linkistä. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen tekemästäsi varauksesta sekä maksulinkin Mobile Pay maksamiseen. Kaikki ennakkoon varatut pelit tulee olla maksettu etukäteen. Maksamatta jättäminen johtaa varauksen peruutukseen.
Varatun pelin voi perua 12h ennen pelin alkua. Tämän jälkeen perutuista peleistä tai paikalle tulematta jättämisestä joudumme veloittamaan peruutusmaksun.

Lauantain pelivarauksia otamme vastaan ennakkoon, ja jäljelle olevat ajat ovat vapaasti varattavana paikan päällä. Sunnuntain pelivarauksia otamme vastaan vain tapahtumassa paikan päällä.

Ennakkoon peliä varatessasi laitathan maksusi viestiksi varausnumerosi, joka löytyy vahvistusviestistä. Suosittelemme että maksut tulevat kaikki samalla kertaa, varaukseen liitetystä puhelinnumerosta.