Taidekujalaiset

Tällä sivulla voit tutustua Shumiconin upeisiin taidekujalaisiin!

Taidekujalla on eri taiteilijoita lauantaina ja sunnuntaina, eli kannattaa kiertää pöydät molempina päivinä!

Tutustu lauantain ja sunnuntain taidekujalaisiin klikkaamalla otsikoita!


Lauantain taidekujalaiset, Mini-pöydät

Riishue
Moi ! Olen Rii. Oon Tampereelta ja pöydältäni löytyy paljon fanarttia peleistä, animesta ja muusta mediasta. Fanarttia on muunmuassa: Genshin impact, Cyperpunk edgerunners, Twisted Wonderland, Prosekai, Enstars, Luxiem ja monesta muusta! Myyn animetyylisiä julisteita, tarroja, arpoja, kasseja ja kaikkea muuta!
Nähdään kujalla ! <3


karsinogeneetikko
Moi, oon karsinogeneetikko mut voit kutsua vaan Jasperiksi! Teen fanitaidetta mm. animeista ja videopeleistä, joten tuu ihmeessä pistäytyyn jos kiinnostaa kaikenlainen tilpehööri nerttimedioista!


Vidary Crochet
Valmistan käsityönä suloisia amigurumi-hahmoja, eli virkkaamalla valmistettuja pehmoleluja! Pehmoja on laaja valikoima eri kokoisia ja näköisiä söpöjä eläinhahmoja: aina pienistä mehiläisavaimenperistä isoihin axolotleihin.


liitu_desings
Hei! Olen Liitu/liitu_desings. Teen paljon luonto teemaisia teoksia ja fanitaidetta. Jos tykkäät DnD:stä Tule ihmeessä Moikkaamaan. Conissa nähdään!


Tinttu / Taskupapu
Heippa, mun pöydältä löytyy mm. söpöjä pörröpalluroita, värikkäitä originaalihahmoja ja ripaus fanitaidetta niin animesta kuin peleistä, kuten My Hero Academia, Hades, Pokémon ja Dragon Age. Myyn tarroja, printtejä ja avaimenperiä. Tuu moikkaa!


Tenkain
Hei, olen taiteilija Oulusta, ja olen myymässä 2D merchiä! Pöydältä löytyy charmeja, tarroja sekä printtejä sarjoista Ensemble Stars, Honkai: Star Rail, Limbus Company ja Arknights.

Lauantain taidekujalaiset, Basic-pöydät

Nefaillu
Heipähei, Nefa tässä! Kolottaako söpöily hammasta, vai tarvitko vähän särmää elämääsi? Tykkäätkö meemuista? Haluatko kenties kaikkea värikästä mieltä kohottamaan? Ei hätää sillä pöydältäni löytyy kaikkea sateenkaarenvärikästä söpöistä kissantassuista ja digitaalisista monsuista hotteihin animehahmoihin. Tervetuloa tutustumaan!


RaccoonFox Art (Tahmix & Cattu)
Olemme harastelija taiteilijoita, jotka pääsääntöisesti piirtävät originaaleja ja fanitaidetta omista lempi sarjoita/peleistä. Aiheina usein söpöt kemonomimi hahmot.
Sarjoina mm.
Genshin Impact, Honkai: Star Rail, Nu:Carnival, Vocaloid, One Piece
Näitä on printin, pinssin, charmin ja tarrojen muodossa.


Venven
Hello! Venven täällä~☆! Olen pitkäaikainen kuvataiteen harrastaja, kuten myös intohimoinen anime- ja videopelifani. Lemppareitani ovat mm. Arknights, Fate sarjat, Evangelion ja legendaarisin idoli Hatsune Miku. Pöydältäni löydät paljon variaatiota fanitaiteen ja tuotteiden suhteen. Tervetuloa!


Sohjoo ja angwnh

Sohjoo
Myyn japanista, peleistä ja söpöistä eläimistä sekä myyteistä inspiroituneita värikkäitä printtejä, kortteja, tarroja ja avaimenperiä. Fandomeihini kuuluvat muun muassa Genshin Impact, Zelda ja Chainsaw Man.

angwnh
Kiinnostuksenkohteitani ovat muun muassa videopelit sekä Itä-Aasialainen populaarikulttuuri, mikä näkyy töissäni. Lisäksi inspiroidun kaikenlaisista fantasia-aiheista. Tällä hetkellä kokoelmastani löytyy enimmäkseen digitaalisesti maalattuja printtejä, postikortteja sekä tarroja erinäisistä lähdemateriaaleista. Tyyliäni luonnehtisin pehmeäksi, mutta värikkääksi!


Kaninchenbau
Piensarjakuvataiteilija, joka rakastaa töherrellä pieniä kissejä ja muuta mukavaan. Tarjolla olisi pinssejä, printtejä, avaimenperiä ja tarroja tietenkin. Suurin osa töistä on originaali materiaalia mutta välistä saattaa tupsahtaa muutamat fanartit (esim. CritRole, Sailor Moon, Digimon).


Auraboo ja Sadyna
Olemme kaksi vantaalaista piirtäjää, joiden töissä seikkailevat erilaiset värikkäät fantasiahahmot ja sateenkaarevat teemat. Pöydältämme löydät sarjakuvia romanttisin fantasiateemoin, tarroja ja tarra-arkkeja, ison valikoiman postikortteja, printtejä, sekä charmeja. Suurin osa töistämme on originaalitaidetta omista hahmoistamme ja tarinoistamme, mutta mukana myös pieni määrä fanitaidetta rakastamistamme sarjoista, kuten Sailor Moon, My Little Pony, Pokemon ja MXTX:n danmei-sarjat.


Sokerikko & Shady
Sokerikko-pöydässä taidetta myyvät Pulla ja Shady. Teemme molemmat sekä originaali- että fanitaidetta. Suosikkisarjojamme ovat mm. Pokémon, Digimon, Genshin Impact, Animal Crossing sekä Sailor Moon, NGE ja muut ysärinostalgiasuosikit. Myymme pöydässämme mm. taideprinttejä, kortteja, tarroja ja pinssejä. Yatta!

Lauantain taidekujalaiset, Maxi-pöydät

iaia
Moikka! Olen Iaia ja piirtelen töitä esim. vtubereista, Project Sekaista ja Vocaloideista, Enstarsista ja Genshin Impactista. Pääsääntöisesti teen työni joko akvarelliväreillä tai digitaalisesti piirtäen.Tuotevalikoimaani kuuluu mm. printtejä, tarroja, signeerattuja ’polaroideja’, acrylic charmeja ja pinssejä. Nähdään Shumiconissa! :>


ellumir & elppidraws | Tutustu taiteilijoihin
Kahden taiteilijan duo, jonka yhteisenä intohimona ovat erityisesti vahvat, kypsät naishahmot. Pöydältämme löytyy niin fanitaidetta kuin originaaliakin tuotantoa moneen makuun, lähdesarjoina mm. Dorohedoro, Ghost in the Shell, Junji Ito ja Better Call Saul. Valikoimasta tuleekin löytymään laaja kattaus erilaisia tuotteita: tarroja, printtejä, pinssejä, charmeja ja omakustannesarjakuvia sekä muita värikkäitä yllätyksiä.


NAO MIU Design
NAO MIU designin pyödältä löydät paljon erilaisia koruja ja asusteita moneen makuun♡


Koomalaama & Sudenhuuto
Koomalaama ja Sudenhuuto saapuvat Shumiconiin! Perinteisten tarrojen, badgejen, avaimenperien ja magneettien lisäksi pöydältämme löydät esimerkiksi puupinssejä ja avainkaulanauhoja. Lukuisten fandomien (Okami, Ghibli, Golden Kamuy, Miku Hatsune…) lisäksi edustettuna ovat esimerkiksi roolipelit, söpöt eläinhahmot (erityisesti koirat, kissat, matelijat ja siilit) ja luontoteemat.


Neino
Moi, oon Neino! Pöydästäni löytyy mukavasti kaikkea julisteista postikortteihin, avaimenperiin ja tarroihin. Tyylini on laaja, joten saa mieluusti tulla kuikuilemaan, jos itselle löytyy jotain kivaa!


Aroaava
Moikka! Pöydästäni löydät paljon luonnon ja eläinten innoittamaa originaalia materiaalia sekä fanartia esimerkiksi Ghiblin tuotannosta, Final Fantasysta ja Resident Evilistä. Tuotevalikoimaan kuuluu muunmuassa taideprintit, kortit, paljon erilaisia tarroja sekä pinssejä/magneetteja ja kangaskasseja.


Sunnuntain taidekujalaiset, Mini-pöydät

nokivaris
Moi! Olen Tampereelta kotoisin oleva fanitaiteilija. Pöydältäni löytyy digitaalista fanarttia, pinssejä ja tarroja mm. JJBA, One Piece, Chainsawman ja LOTR. Tuu ihmeessä kurkkaamaan! 🙂


Nietos
Olen taiteilija pohjoisesta. Piirrän fanartia peleistä ja animesta. Löydät mm. zelda ja sugar apple fairy tail julisteita. Tervetuloa katsomaan löytyisikö jotain kivaa!


jessuskristus
Moi! Olen Jesse, ja myyn fanitaidetta printteinä ja tarroina. Tervetuloa!


Alluffer
Pöydältäni löytyy originaalitaidetta printtien, tarrojen ja postikorttien muodossa. Töitteni aiheena on mm. japanilainen mytologia, sekä onnea tuovat kiisut ♥


Tiina Talvikki
Heippa! Olen Tiina Talvikki, ja pöydältäni löytyy värikkäitä printtejä, käsintehtyjä sketchbookeja sekä paljon tarroja eri hahmoista. Rakastan guasseja, ja kuvitukseni ovatkin käsinmaalattuja. Tarroja sen sijaan suunnittelen digitaalisesti. Enimmäkseen teen originaalitaidetta, mutta fanartiakin löytyy.


blurbarts
Pöydältäni löytyy fanitaidetta videopeli- ja animesarjoista printtien, tarrojen ja pinssien muodossa, aiheina muun muassa Genshin Impact ja JoJo’s Bizarre Adventure. Fanitaiteen lisäksi myynnissä on fantasia-aiheisia originaaliteoksia. Teen paikan päällä myös pienimuotoisia tilaustöitä. Tervetuloa!

Sunnuntain taidekujalaiset, Basic-pöydät

Nefaillu
Heipähei, Nefa tässä! Kolottaako söpöily hammasta, vai tarvitko vähän särmää elämääsi? Tykkäätkö meemuista? Haluatko kenties kaikkea värikästä mieltä kohottamaan? Ei hätää sillä pöydältäni löytyy kaikkea sateenkaarenvärikästä söpöistä kissantassuista ja digitaalisista monsuista hotteihin animehahmoihin. Tervetuloa tutustumaan!


RaccoonFox Art (Tahmix & Cattu)
Olemme harastelija taiteilijoita, jotka pääsääntöisesti piirtävät originaaleja ja fanitaidetta omista lempi sarjoita/peleistä. Aiheina usein söpöt kemonomimi hahmot.
Sarjoina mm.
Genshin Impact, Honkai: Star Rail, Nu:Carnival, Vocaloid, One Piece
Näitä on printin, pinssin, charmin ja tarrojen muodossa.


sinisartsy
Olen Sini Kopra, 20-vuotias lahtelainen nuori. Olen tehnyt töitä oman yritykseni sinisartsy eteen 18-vuotiaasta, ja kokemusta on jo ajalta sitäkin ennen. Piirrän ja teen käsitöitä. Piirustuksieni aiheina ovat pääasiassa eläimet ja luonto, ja tykkään kaikesta hauskasta, värikkäästä ja mielikuvituksellisesta. Töitäni voit käydä kurkkaamassa instagramissa @sinisartsy. Toivottavasti taiteeni saa sinut hymyilemään!


Viru ja Jamige
Moro! Meidän pöydästä löytyy taidetta printtien, tarrojen, pinssien että akryylicharmien muodossa. Valikoimaamme kuuluu monet pelit ja animanga -sarjat kuten Hoyoversen -pelit, Chainsaw Man, Persona 5, Bocchi the Rock ja eri taikatyttöanimet. Jos nämä mainitut asiat eivät nappaa, ei huolta, sillä valikoimassamme on +20 eri mediaa! Tervetuloa tutustumaan pöytäämme tai vaikka ihan vain juttelemaan! 😀


KARA KOI & Chaos Sprout
KARA KOI
Hi! I am a game design student here in Finland. I do art of popular and not so popular videogame franchises such as Kingdom hearts, Final Fantasy, Genshin Impact etc. I also sell original art and meme related stuff. I have items ranging from charms, stickers, posters, magnets to lanyards and tote bags.

Chaos Sprout

Olen Lapista kotoisin oleva perinteisen taiteen tekijä. Tuotteitani ovat tarrat, printit, käsintehdyt avaimenperät sekä muuta pientä hilpetööriä! Rakastan kaikkien aikakausien kauhua, fantasiaa sekä seikkailua. Pelit, manga ja luonto ovat kanssa tärkeitä


YUJIN & nuusq
Tervetuloa ihailemaan ja löytämään kivoja asioita pöydältä ja juttelemaan yhteisistä lempisarjoista! ❤︎
Pöydästä löytyy myös originaali taidetta sekä muuta tilpehööriä


OHTO | Tutustu taiteilijoihin
Olemme OHTO, queer-taidekollektiivi pääkaupunkiseudulta! Ryhmäämme kuuluu monipuolinen joukkio 3D-animoijia, graafisia suunnittelijoita, tatuoijia ja kansanperinteen tutkijoita, ja taiteemme plus tuotteemme kuvaavat monipuolisuuttamme. Tulkaa kurkkaamaan pöytämme, jos teitä kiinnostaa D&D, keramiikka, videopelit, hirviöt tai karmivan söpöt tytöt! (Kujalla mukana Kuutamo, Elena Varg, tinku ja maitohammmas.)

Sunnuntain taidekujalaiset, Maxi-pöydät

lucinfernos
Jos nätit tytöt, homostelu ja fandomit kiinnostavat, tule kurkistamaan pöytäni sisältö! valikoimastani löytyy mm. genshin impact, spiderverse ja resident evil -fanarttia monessa muodossa (❁´◡`❁)


Geeky Kat
We are Geeky Kat – a 2 person team where one designs and one sews. We offer hair scrunchies, stickers, dice bags, and pet bandanas – all in a variety of adorable, anime inspired patterns. We love making fan art of our favourite games, but we also have adorable original art.


Carmeval
Moikka! Oon peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Spiderverse, Apex Legends, Omori, Splatoon, Chainsaw Man, Chi’s Sweet Home, Cyberpunk, My Hero Academia, Sk8 the Infinity, Demon Slayer… Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c:


Reshi
Pöydältäni löytyy todella paljon kaikkea värikästä ja söpöä anime fanmerchia, jos erityisesti Tokyo Revengers ja Ensemble Stars kiinnostaa niin tule ehdottomasti moikkaamaan ja tsekkaamaan valikoimani!


Sotavalta & Vihtoori
Olemme Sotavalta & Vihtoori, kahdesta taiteilijasta muodostuva queer pariskunta. Meidän pöydästä löydät sateenkaarevia sarjakuvia, fantasia-aiheisia tarroja, sekä koruja, postikortteja ja kaikkea muuta kivaa.


norapiirsi ja from_scr4tch

norapiirsi:
Heippa! Olen taiteilija joka piirtää enimmäkseen originellia taidetta fantasian, taruolentojen ja japanilaisen kulttuurin innoittamana. Valikoimaan kuuluu printit, charmit, vinyylitarrat ja pinssit, ja kausittaisen innostukseni myötä esim käsinmuovailtuja minifiguja, miniryijyjä tai vaikka virkattuja kukkaroita. Fanartia löytyy mm sarjoista Natsume’s Book of Friends & Arcane sekä Ghibli-elokuvista Totoro ja Liikkuva Linna.

from_scr4tch:
Heipsu! Olen taiteilija joka kuluttaa aikansa liimaten sormiaan yhteen.
Luon kierrätysmateriaaleista scifi/fantasia aiheisia originaali/fanart figuureja ja dioraamoja.
Valikoimaan kuuluu myös postikortteja, tarroja ja mahdollisesti pinssejä.
Fanarttia korttien ja tarrojen muodossa löytyy:
Jojo’s Bizarre Adventuresta, The Last of Usista, Dead Spacesta, Horizon Zero Dawnista, Pokemonista ja Liikkuvasta Linnasta.