Yleinen

Penkojaiset saapuvat Shumicon Shoppuun!

Onko sinulla paljon käyttämättä jääneitä materiaaleja, kuten kankaita, ompelulankoja tai jopa cosplay peruukkeja? Onko nurkissasi pyörimässä pikkutavaraa, joita et viitsi viedä conikirpparille tai mangapokkareita, joita et enää lue?

Tuo itsellesi turhat tavarat Shoppun penkojaisiin, mistä ne hyvin varmasti löytävät itselleen uuden omistajan! Penkojaisten ideana on tavaranvaihto sekä -lahjoittaminen. Voit tuoda penkojaisiin vaikka vain yhden esineen tai kassillisen tavaraa, ja etsiä vaihdossa itsellesi jotain kivaa!

Kaikki tavara penkojaisissa on ilmaiseksi jaossa, eikä raha vaihda omistajaa. Penkojaisten alue on erillään muusta myyntialueesta.

Yleinen ohjeistus on, että tavarat joita tuot Shoppun penkojaisiin, tulee olla ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia. Tavaran kunto ei tarvitse olla uudenveroista, mutta sillä on hyvä olla jotain uudelleenkäyttöarvoa. Tutustu tarkempiin ohjeisiin täällä: https://shumicon.fi/shoppu/penkojaiset/

Shoppun penkojaisten periaatteena on, että on mukavaa lahjoittaa käyttökelpoinen tavara eteenpäin jonkun toisen käyttöön, jolla on sille oikeasti tarvetta. Shoppussa harrastaja kohtaa harrastajan ja tavaralle löytyy varmemmin uusi koti.

Emme ota kuitenkaan vastuuta siitä, millaista tavaraa penkojaisissa on tarjolla ja innostuvatko Shoppu-kävijät tuomaan sitä suurissa määrin.