Työvoima

Työvoimahaku on sulkeutunut!
Kiitos hakijoille, olemme yhteydessä teihin Kompassin kautta.

Haluaisitko olla mukana järjestämässä Shumiconia?
Tule vapaaehtoiseksi!

Shumicon järjestetään kokonaan vapaaehtoisvoimin ja tarvitsemme apukäsiä tapahtuman järjestämiseen!

Tapahtuman vapaaehtoistyöntekijöillä – joita monesti coneissa kutsutaan vänkäreiksi – on erittäin tärkeä rooli tapahtumassa: ilman heitä tapahtumaa ei olisi! Jokainen vapaaehtoinen on meille tärkeä työtehtävästä riippumatta ja haluammekin juuri sinut mukaan rakentamaan Shumiconia!

Shumiconissa vapaaehtoisille on paljon erilaisia työskentelymahdollisuuksia. Voit esimerkiksi päästä kokeilemaan työskentelyä asiakaspalvelutehtävissä narikassa, infossa, lipunmyynnissä tai vaikkapa henkilökunnan taukotilassa Green Roomissa. Osaamisestasi riippuen voit työskennellä myös tekniikassa, logistiikassa tai toimia eri vastaavien apuna esimerkiksi taidekujalla tai cosplaykilpailuissa. Jos olet avoin toimimaan missä tahansa, voit hakea yleisvänkäriksi ja auttaa muissa tiimeissä tarpeen tullen!

Voit lukea tarkemmat kuvaukset työtehtävistä blogistamme: 

Vapaaehtoisena pääset aitiopaikalle kurkistamaan tapahtuman kulisseihin ja mahdollistamaan tapahtuman toteutumisen!

Vapaaehtoisena saat:

  • Ilmaisen sisäänpääsyn tapahtuman maksullisiin sisältöihin
  • Lämpimän ruoan työpäivänä
  • Pääsyn henkilökunnan taukotilaan Green Roomiin koko tapahtuman ajan, jossa on tarjolla virvokkeita ja evästä
  • Paljon uusia tuttavuuksia
  • Arvokasta työkokemusta

Vapaaehtoisilta odotetaan vähintään 16 vuoden ikää sekä 8h työpanosta koko tapahtuman aikana. Työpanoksen voi tehdä yhdessä pidemmässä vuorossa tai parissa lyhyemmässä pätkässä. Vapaaehtoisena toimimiseen et tarvitse aikaisempaa osaamista. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme tukea ensikertalaisille myös conin aikana. 

HUOM. tiettyihin tehtäviin (Green Room, järjestyksenvalvoja, info sekä lipunmyynti) on lisävaatimuksia kuten hygieniapassi, järjestyksenvalvojakortti sekä vähintään 18 vuoden ikä!

Työvoimahaku on auki 17.7. – 20.8.2023. Haku aukeaa klo 18 ja sulkeutuu 20.8. klo 23.59. Haku tapahtuu Kompassin kautta. 

Siirry hakulomakkeelle Kompassiin: https://kompassi.eu/events/shumicon2023

Kysymyksiä työvoimahausta voit laittaa meille joko Instagramissa tai sähköpostilla tyovoima@shumicon.fi.