Uutiset

Hae tuomariksi Shumiconin cosplaykilpailuihin!

Oletko aina halunnut kokeilla cosplaytuomarin saappaissa olemista? Nyt on loistava tilaisuus päästä tuomarointipöydän toiselle puolelle, nimittäin Shumiconin jokaiseen kilpailukategoriaan (pukukilpailut ja Photoshoot) on avoin tuomarihaku!

Haluamme kannustaa erityisesti ensi kertaa tuomaroimassa olevia hakemaan mukaan, sillä jokainen aloittaa tuomaroinnin jostain! Emme vaadi alan koulutusta tai pitkää listaa sijoituksista aiemmissa cosplaykilpailuissa — näistä on toki etua, mutta tärkeimmät edellytykset hyvälle tuomarille harrastuneisuuden lisäksi on asiallinen, puolueeton ja erityisesti kannustava käytös kisaajaa kohtaan. Tuomarit perehdytetään työnkuvaan sekä tarkempiin arviointikriteereihin ennen tapahtumaa, joten aiempaa kokemusta tuomaroinnista ei tarvitse olla.

Cosplaytuomarina saat badgen tapahtumaan, joka toimii pääsylippunasi niin tapahtuman backstagelle kuin työntekijöiden taukotilaan eli green roomiin. Tämän lisäksi pääset maksullisiin tiloihin ja ohjelmiin koko viikonlopun ajan. Photoshoot-tuomarointi tehdään ennen tapahtumaa, pukukisojen tuomaroinnit taas kisapäivänä 21.10.2023.

Haku tuomariksi alkaa 7.7. klo 18 ja päättyy 28.7. klo 23:59.

Tuomaristo valitaan hakemuksen perusteella, eli hakijoita ei oteta nopeusjärjestyksessä. Tuomariksi haetaan Google Forms-lomakkeella. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Hae pukukilpailuihin (Hall Cosplay ja Freestyle) tuomariksi tästä.

Hae Photoshoot-kilpailuihin (Selfie, Classic ja Effect) tuomariksi tästä.

Muistathan tutustua ennen tuomariksi hakemista Shumiconin cosplaykilpailuihin ja sääntöihin Cosplay osiossamme:


Kysyttävää tuomaroinnista? Laita viestiä cosplay@shumicon.fi!