Yleinen

Työvoiman täytehaku

Järjestämme työvoiman täytehaun aikavälillä 27.9.2023-8.10.2023

Täytehaussa haemme lisää työvoimaa seuraaviin tehtäviin:

  • Kirpputori (vaatii 18 vuoden ikää)
  • Ohjelma
  • Järjestyksenvalvoja (vaatii voimassa olevan järjestyksenvalvojakortin)

Täytehaku tapahtuu Kompassin kautta. Varmistathan, että olet päivittänyt profiiliisi kaiken olennaisen, ennen kuin täytät työvoimahakemuksen!

Täytehaun paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kirpputori

Shumiconin kirpputorilla iso määrä mitä erinäisimpiä tavaroita vaihtaa omistajaa, ja sen ylläpitämisessä riittää työtä! Kirpputorivänkärin tehtäviin kuuluu tavaroista huolehtiminen, kirpputorin yleinen järjestys, sekä kirpputorin kassalla toimiminen kun ihmiset tuovat, ostavat ja hakevat tavaraa. Rahan käsittely vaatii vähintään 18 vuoden ikää.

Ohjelma

Ohjelmavänkäreiden tehtävä on avustaa ohjelmanpitäjiä käytännön asioiden kanssa conipaikalla niin ennen heidän ohjelmanumeroaan kuin joskus sen aikanakin. Tyypillisintä on auttaa ohjelmanpitäjiä salin laitteiden kanssa, esimerkiksi kun diaesitys ei näy ruudulla tai mikrofonista ei kuulu ääni.

Järjestyksenvalvoja

Jotta kaikilla olisi turvallinen conikokemus, tarvitsemme järjestyksenvalvojia turvallisuusvastaavan tiimiin! Järjestyksenvalvojien tehtävänä on siis kävijöiden turvallisuuden valvominen conipaikalla. Työskentely tässä tiimissä edellyttää voimassa olevaa JV-korttia sekä asiakaspalveluasennetta.
Huomioithan, että et voi valita tätä tehtävää hakemuksessa, ellet ole täyttänyt Kompassi-profiiliisi JV-korttisi numeron.